През 2016 година стартирахме компанията Зелена храна, с мисията да създадем здравословни, качествени и вкусни храни за всеки. Самите ние сме ценители на добрата и качествена храна, но и хора, за които е важно здравето и пълноценното хранене.

Уверени, че има и много други любители на вкусното хапване, които търсят качествена, здравословна и достъпна храна, създадохме 3 серии продукти за трапезата на всеки кулинарен приключенец. Нашите продукти са създадени да носят наслада и здраве, за това са натурални, без ГМО и без изкуствени овкусители и други добавки.

Знаем, че трябва да дадем гаранция за качеството на нашите продукти, затова успяхме да изпълним условията на един от най-високите стандарти за качество и безопасност на храни в света и сега имаме Сертификат ISO 22000:2018. (виж тук). Нашите продукти имат и Европейски сертификат V-label, тъй като не съдържат съставки от животински произход, а всичко в нашите храни е натурално и само от растителен произход.

Продукти, които създадохме с много любов, специално за вас

OH MY VEGGIES

РАСТИТЕЛНИ ПАСТЕТИ ЗА ЕСТЕТИ

Компанията предлага 6 различни вида растителни пастета, подходящи за вегани и вегетарианци.
Пастети Oh My Veggies са натурални продукти за хора, ориентирани към здравословното хранене, вегани, вегетарианци и любители кулинари. Пастетите са перфектен избор за бързо хапване, за пикник в планината, за офиса, за основно хранене или като интересно допълнение към множество рецепти.

Продуктите са без глутен, без ГМО и без добавени консерванти и изкуствени добавки

GOURMETOFU

МУС ОТ ТОФУ С ФАНТАСТИЧЕН ВКУС

Гурме тофу мус е продукт роден от фантазия и стремеж към фантастичен вкус. С три прекрасни вкуса, всяка опаковка от муса носи 25 грама чист растителен протеин.
Съставките му са подбрани внимателно:
– тофуто създаваме с натурална соя и сол нигари, по
– известна като магнезиевото чудо от Япония.

Нигари е естествена добавка, богата на морски магнезий, както и на 100 други минерални соли и микроелементи. Соята, вложена в нашето тофу е напълно натурална и без ГМО. За създаването на превъзходния вкус на
муса използваме маслиново масло, морска сол и ябълков оцет.

Приказните същества от опаковките на нашия мус ви предизвикват да създават
е фантастичен вкус във всяко ястие.

WILD WOODS

ДЕЛИКАТЕС ОТ НАХУТ

Wild Woods са ексклузивни гурме продукти с високо качество. Серията включва деликатес от нахут с три различни вида сушени диви горски гъби:
– Манатарка
– Пачи крак
– Тръбенка

Продуктите от серията поставят нови стандарти за здравословната, веган гурме храна. Те са без алергени и изкуствени добавки.

Меню